Visuomeninė organizacija
„Ukmergės rajono vietos veiklos grupė“
Darbo laikas I - IV 08:00 - 17:00
V 08:00 - 16:00
Pietų pertrauka 12:00 - 12:45

ES paramos galimybės Ukmergės rajono gyventojams: skambink, rašyk, domėkis, dalyvauk! Kurkime Ukmergės krašto ateitį drauge...

Partnerystės svarba įgyvendinant integruotą kaimo plėtrą: „Vietos veiklos grupių patirties sklaida Lietuvoje“

Projektas „Partnerystės svarba įgyvendinant integruotą kaimo plėtrą: „Vietos veiklos grupių patirties sklaida Lietuvoje” įgyvendintas pagal lietuvos kaimo plėtros 2007-2013 metų programos priemonės „Techninė pagalba” veiklos sritį „Nacionalinis kaimo tinklas”.

Gerosios, o taip pat ir blogosios patirties sklaida padeda lengviau įgyvendinti integruotą kaimo plėtrą. Pagrindiniai ir patys svarbiausi momentai įgyvendinant integruotą kaimo plėtrą yra partnerystė ir verslumas.

Projekto tikslas – telkiant programos ir kitas kaimo organizacijas, valdžios institucijas ir kitus socialinius partnerius padėti užtikrinti sėkmingą integruotos kaimo plėtros įgyvendinimą.

Įgyvendinant šį projektą Skautų veikla 2010dalinomės gerąją ir blogąja patirtimi, kaip yra ir kaip galėtų būti skatinama partnerystė tarp įvairių socialinių grupių, tarp kaimo verslininkų ir bendruomenių atstovų, tarp valdžios ir nevyriausybinių sektorių, kaip skatinamas nevyriausybinio sektoriaus verslumas. Taip pat dalinomės patirtimi, kaip išlaikyti jaunimą savo kaime, kokiais būdais jaunimas yra skatinamas kurtis savo gimtajame kaime, kokios bendros inciatyvos sieja kaimo jaunimą su kitomis organizacijomis, motyvuojančiomis jaunimą likti gimtajame kaime.

Konferencijoje dalyvavo ir patirtimi dalinosi kaimo bendruomenių atstovai, kaimo verslininkai, vietos valdžios atstovai, nevyriausybinio sektoriaus atstovai, vietos veiklos grupių nariai, kaimo jaunimas. Pasidalinti gerąją patirtimi  į konferenciją buvo pakviesti svečiai iš Estijos bei Latvijos. Konferencijoje pranešimus skaitė ir bendrą Lietuvos sitaciją apžvegė Lietuvos Žemės ūkio ministerijos, Lietuvos Leader centro bei Žemės ūkio rūmų atstovai.

Konferencijos pristatymai:

Ankstesnis Tarptautinio bendradarbiavimo projektas
Darbo laikas:

I – IV 08:00 – 17:00
V 08:00 – 16:00
Pietų pertrauka 12:00 – 12:45

Adresas: Kęstučio a. 7, LT-20114 Ukmergė (III aukštas)
footer_logos

© 2024 Visuomeninė organizacija „Ukmergės rajono vietos veiklos grupė". Visos teises saugomos.

Skip to content